BOLAGET

Autotuonti AML är en bolag som placerar sig i stadet av Kiukainen som är ett del av västra Finland och har goda förbindelser till andra deler av Finland. Bolaget gör bilimportering från Tyskland och andra Mellerst Europeiska länder.

Om du behöver en bil eller vad hälst annat trafikmedel, ta kontakt med AML / Antti Lähteenmäki via e-post eller telefon.( amlmaki[at]dnainternet.net & +358-2-8646117 eller mobiltelefon +358-44-0646117 )

Bolaget grundades i början av året 2000 när Anttis intresse i bilar kom till att importera dem till Finland i grund och botten från Tyskland och andra Mellerst Europeiska länder.

Anttis hobby är simmning på vintern, också nära i hjärtan är tjänstgörandet som en sportmanager för springare från Kenya.

Bolaget finns i Kiukainen.

SERVERING

Från beställning importerar jag bilar av alla brander eller andra trafikmedel. Priser av trafikmedelna, leverans och leveranstider kan du ta reda på med att ringa eller med e-post.

Jag kan deklarera, inspektera och registrera trafikmedeln du beställer, för dig.

Jag har importerat olika trafikmedel (Audi, BMW, Opel, MB, Volvo, Toyota osv...) början av året 2000, circa 30-40 trafikmedel /år. Tillsammans har jag visiterat Tyskland för över 200 gångers.